Marin

For studenter

Bedriftsdagen er årets største og beste mulighet til å komme i kontakt med bedrifter fra hele den maritime næringen. Vi vil anbefale studenter fra alle klassetrinn til å benytte muligheten til å snakke på tomannshånd med representanter fra de deltakende bedriftene. Bedriftene ønsker å vekke din oppmerksomhet og ser etter aktuelle kandidater med tanke på sommerjobb, fast ansettelse eller masteroppgave. Det kan derfor være lurt å ha med seg både CV og en åpen søknad på Bedriftsdagen. Viser du interesse kan det hende du finner din fremtidige arbeidsgiver.

Speedintervju

Klaveness skal ha speedintervjuer fredag 20.oktober. Påmelding vil foregå på Klaveness sin stand og vil være åpen for alle klassetrinn.

Speedpresentasjoner

Det vil bli holdt speedpresentasjoner i T2 kl. 09:15. Kongsberg, AF Gruppen, Brunvoll, BV, Sjøfartsdirektoratet og Klaveness vil delta på speedpresentasjonen, så dette er en ypperlig mulighet til å lære bedriftene litt bedre å kjenne.

Middag og revy for diplomstudenter

Som en avslutning på Bedriftsdagen vil det for diplomstudentene bli arrangert en middag sammen med representanter fra bedriftene. Dette er et helaftens arrangement som blir rundet av med å se UKE-revyen på Studentersamfundet. Kvelden vil være en arena for uformell kontakt mellom studenter og bedriftsrepresentanter i et avslappet miljø. Mer informasjon om påmelding vil bli sendt til femteklasse i en egen e-post.